Aurora Build Dizilişi

Aurora için Önerilen Build

Aurora için Dengeli Build

Aurora Önerilen Savaş Büyüsü

Aurora Kahramanı İçin Amblem Seti

Aurora Kahramanının Yetenekleri
Aurora Savaş Özellikleri
Saldırı Gücü
Dayanıklılık
Yetenek
Zorluk
Aurora Tanıtım Videosu - Aurora Nasıl Oynanır?
Aurora Şunlara Karşı Güçlüdür
Aurora Şunlara Karşı Güçsüzdür

Aurora Hikayesi

Bir fırtınada doğan, buz ve karı kontrol etmek için büyük bir güce sahip olan Aurora kuzeyin en ucunda ki toprakların kraliçesidir. Nost Gal, donmuş denizlerin hakimi ve şafak vadisinin muhafızıdır. Aurora her ne kadar aynı topraklarda olsalar da Franco ve Bane arasındaki savaşlara bir ilgi duymadı. Aurora güçlü ve olağanüstü doğdu. Şafak Vadisi'nin dört koruyucusndan biri olan Aurora, vadinin sınırlarını canavarlardan ve uzay-zamanda meydana gelen çatlaklardan korumak için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Korkunç bir savaşla Aurora kolunu ve onun koruyucu şövalyesini kaybetti. Bu olaydan sonra genç kraliçe ciddi, soğuk, sessiz ve üzüntü dolu bir hale geldi. Rüzgarla seyahat ederken ona yalnızca kar ve buz eşlik ediyor.

Popüler Herolar

Copyright © 2019-2023 Mobillegends. Mobillegends.com ve "Mobil Legend", ne doğrudan ne de dolaylı olarak "Shanghai Moonton Technology Co., Ltd." ile ilişkili değildir.
Mobillegends.com bu konuda hiçbir şekilde temsili hak iddia etmemektedir. Mobil Legends'in amacı oyunculara yardımcı olmaktır. Bu site "Shanghai Moonton Technology Co., Ltd." tarafından desteklenmez.
digitALL