Silvanna Build Dizilişi

Silvanna için Önerilen Build

Silvanna için Dengeli Build

Silvanna Önerilen Savaş Büyüsü

Silvanna Kahramanı İçin Amblem Seti

Silvanna Kahramanının Yetenekleri
Silvanna Savaş Özellikleri
Saldırı Gücü
Dayanıklılık
Yetenek
Zorluk
Silvanna Tanıtım Videosu - Silvanna Nasıl Oynanır?
Silvanna Şunlara Karşı Güçlüdür
Silvanna Şunlara Karşı Güçsüzdür

Silvanna Hikayesi

Prens kayıp gitti ve hiç kimse bilir eğer o ölü ya da diri! Uğruna ülke ve onun insanların güvenliği, Kral Aurelius II Şövalye sipariş genişletmek için karar vardır ve kurmak kaleler eteklerinde moniyan güçlendirmek için imparatorluğun savunma. Bu arada, İmparatorluk Şövalyeleri prensin nerede olduğuna dair herhangi bir ipucu aramaya devam ediyor. İmparatorluk Şövalyeleri gece gündüz arama yapar. Onlar neredeyse Şafak tüm arazi geçti ama onlar-si olmak kurmak sonsuz bekleyen. Aurelius kraliyet ailesi üzüntü içinde boğuluyor. Genç Silvanna için, o zamanın trajik anısı çok ağır. Bir prenses olarak, silvanna küçüklüğünden beri her zaman bir adalet ve merhamet kalbine sahipti. Kardeşinin kaybolmasından sonra, o kraliçe şirket tutmak olmuştur hemen hemen her gün. Yıllardır, ikisi imparatorluk kalesinde bir mucize bekliyor. Bununla birlikte, her geçen gün, her yıl kraliçe sonunda fiziksel ve zihinsel tükenmeden hasta ve yatalak hale gelir.

Popüler Herolar

Copyright © 2019-2023 Mobillegends. Mobillegends.com ve "Mobil Legend", ne doğrudan ne de dolaylı olarak "Shanghai Moonton Technology Co., Ltd." ile ilişkili değildir.
Mobillegends.com bu konuda hiçbir şekilde temsili hak iddia etmemektedir. Mobil Legends'in amacı oyunculara yardımcı olmaktır. Bu site "Shanghai Moonton Technology Co., Ltd." tarafından desteklenmez.
digitALL